Romana      English    

PROIECT

Complexul rezidential Golden Rose din Mogosoaia va fi construit pe o suprafata totala de 23.300 mp si va cuprinde blocuri P+3E+M cu un numar total de 147 apartamente cu 2 si 3 camere, vile trifamiliare, un centru comercial de aproximativ 800 mp, precum si o gradinita.

Ansamblul Golden Rose se afla la o distanta de aproximativ 10 kilometri de Bucuresti, respectiv la 30 de minute de Piata Universitatii, iar accesul se poate face fie prin Soseaua Bucuresti-Targoviste (DN6), fie prin Soseaua Chitilei.

De altfel, in apropiere de complexul Golden Rose, au inceput lucrarile la constructia celui mai mare mall din Romania, Colloseum Center, care va fi localizat pe Soseaua Chitilei, langa Soseaua de Centura, si va include branduri de renume, intre care Baumax, Carrefour, Flanco si Leroy Merlin. Totodata, potrivit portalului Wall-Street, Primaria Capitalei a aprobat o investitie in valoare de circa 13 milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii din Chitila si prelungirea liniei de tramvai de pe strada 16 Februarie pana la Soseaua de Centura.

Suprafetele construite ale apartamentelor variaza intre 57 si 85 mp, in functie de numarul camerelor, preturile pornind de la 45.000 de euro. Apartamentele de la parter dispun si de cate o gradina a carei suprafata variaza intre 14 si 91 mp, in functie de pozitionarea geografica a apartamentului. Vilele dispuse central au o suprafata construita de 123 mp si dispun de cate o gradina de 67 mp, iar vilele dispuse lateral au o suprafata construita de 130 mp si dispun de cate o gradina a carei suprafata variaza intre 125 si 135 mp, in functie de pozitionarea geografica. Preturile sunt cuprinse intre 129.000 si 139.000 de euro, in functie de suprafata totala a fiecarei vile. Fiecare familie care se va muta intr-una dintre vilele din complex va dispune la parter de o sufragerie, bucatarie si o baie, iar la etaj va dispune de un dormitor matrimonial, doua dormitoare mici, doua bai, precum si o terasa.

Fiecare dintre imobile va beneficia de cate un loc de parcare si boxa.

In prezent, se afla in constructie trei blocuri si patru vile, urmand ca, pana la finalul acestui an, sa fie finalizat cel putin unul dintre blocuri. Materialele de constructie utilizate sunt de cea mai buna calitate, peretii interiori fiind realizati din caramida de 15 cm si izolati termic.

Apartamentele si vilele vor fi predate la cheie si vor putea fi cumparate si in rate, clientii beneficiind de consiliere si finantare in conditii avantajoase din partea bancii Intesa SanPaolo, precum si de consiliere juridica din partea agentiei imobiliare FRIMM. De altfel, proiectul este promovat in exclusivitate de catre agentia imobiliara FRIMM care organizeaza periodic vizite in santier cu potentialii clienti interesati.

CLICK AICI PENTRU A VIZUALIZA PLANUL GENERAL AL ANSAMBLULUI

Formular de contact

Nume:

Telefon:

E-mail:

Mesaj:

Programeaza o vizita in complex pentru a vedea apartamentele si vilele

Nume:


E-mail:

Telefon:.

Proiectul apartine in exclusivitate Agentiei Imobiliare FRIMM!
Telefoane: 021.312.74.28; 0743.697.870; 0755.154.156. E-mail: office@frimm.com.ro    
Home : Proiect : Localizare : Apartamente : Finisaje : Avantaje : Galerie Foto : Oferta speciala  :  Modalitati de plata : Contact